God Jul hilsen KAK

Litt om året som har vært og året som kommer
En julehilsen fra leder og styret i Norges triveligste bryte og bokseklubb.

Det har vært en utrolig artig reise så lang, med masse nye medlemmer. KAK er den klubben i Norge som har fått nest mest nye medlemmer. Dette er på grunn av av vi har vært ute i skoleverket og lagt ned arbeid der og at vi har åpnet nye avdelinger samt av vi har startet med godt rekrutteringsarbeid.

Vi har hatt stor aktivitet mot næringslivet og vi har tegnet mange sponsorer og det kommer flere sponsorer inn på nyåret, vi i KAK vil takke alle som har sagt ja til å være med på KAK visjon størst og best i 2020.

På nyåret så åpner vi vår avdeling på Averøy igjen, denne avdelingen har vi stor tro på, Ole Jakob har vært i kontakt med AK om samarbeid og det lover godt. Vi håper også at de som var med her tidligere på Averøy kommer tilbake til oss.

Vi har pusset opp og ryddet rundt vårt treningslokale og medlems lokale på idrett, her har Arama gjort en fantstisk jobb. Tor styrer festviteten med vakthold og garderobe, keep on the good work,
Vi har fått til en stor avdeling på Vevang og det begynner å bli bra i Batnfjorden, her er det Peter og Martin som gjør en svært god jobb. Lucjan som styrer de eldste på viderekommende, brenner for KAK og han gjør en formidabel jobb. På nybegynner partiet, som trener hver onsdag er det Frode, og jeg som styrer her er det mange unger og vi vil øke til mandag og onsdag så vi når flere, da det er mange på fotball på onsdager.

KAK er en 100 % drevet dugnadsklubb, og det vil vi fortsatt være, men det er viktig at alle er med og bidrar.
På loppemarkedet så har Mariann gjort en formidabel jobb med å styre mottakk av lopper, vi skal fortsette med loppis og da smeller det i april i samme lokalene som Bohus og Jostein Hopen har stilt til rådighet til KAK, dette er vi takknemelig for.

Ikke spør hva KAK kan gjøre for dine barn, men spør hva kan vi kan gjøre for KAK. Og sist på dugnads listen er salg av Nordmørskalenderen, da vi hadde juleavslutning så var det enkelte som tok ut fra 5 kalendere og opp til 15. Enkelte tok ut 0. Jeg (Tore Lævik) lovet personlig at jeg skulle selge 200 stk alene. Enkelte av dere lo og trodde ikke dette var mulig, nå er jeg oppe i 150 og de siste 50 selger jeg i dag.

Boksing

Vi har også startet med boksing, her er det en flott ungdomsgjeng, der enkelte har skjønt at det er viktig å være med på dugnad, mens enkelte er fraværende. Vi skal ha varetelling på Coop Mega 4 juledag og det er kun 2 stk fra boksingen som har meldt fra om at de kommer. Dere må opp i ringene sammen med oss andre og være med og bidra, for alt koster penger. Vi har inngått et samarbeid med flyktninge kontoret og det fungerer utmerket. KAK skal være en klubb som går utenfor boksen, vi skal ikke være en A 4 klubb, vi elsker utfordringer både på og utenfor matten. Vi skal inkludere alle.

Så hvis du ennå ikke har mottatt den flotte Nordmørskalenderen for salg så gi meg beskjed så vi kan få flere salg på den.
Og til dere alle som er med og bidrar for KAK sitt beste tusen takk så langt, og til dere som ønsker å være med og bidra ta kontakt, må dere alle ha en riktig god jul og et godt nytt år.

Trening hver dag i romjulen!

Det er trening hver dag for bryterne i romjulen. Se treningstider her!

Kristiansund Atletklubb ønsker alle medlemmer, støttespillere, sponsorer og venner en riktig god jul og et godt nyttår!